Han er verdens største stil-ikon

Med spektakulært tøj og sin karakteristiske gigantiske høje hat er multimusikeren Pharrell Williams ud over sine megahits også kendt for at imponere med opsigtvækkende outfits.

Og nu bliver den 41-årige "Happy"-sanger officielt hædret for sit look, for han er nemlig kåret som årets stilikon af the Council of Fashion Designers of America.

Det skriver avisen The Washington Post.

- Hvis begrebet cool skulle være en person, ville det være Pharrell - ikke bare for hans look og sans for god stil, men også for hans venlighed og åbenhed, siger den eksklusive topdesigner Diane von Fürstenberg, der er formand for CFDA, i en pressemeddelelse.

- Jeg kan ikke forestille mig, at nogen ikke skulle blive fascineret af ham, tilføjer Fürstenberg om begrundelse af Williams, der også bliver fremhævet for sin unikke stil, der "har haft en betydelig indvirkning på populærkulturen på internationalt niveau."

Pharrell Williams overtager prisen fra sangerinden Rihanna og modtager hæderen 1. juni ved en ceremoni i Lincoln Center i New York. Tidligere er han også af andre magasiner kåret som verdens bedst klædte mand.

Ud over musik har Williams også gjort mode til sin levevej. Han har designet smykker og briller for det eksklusive modehus Louis Vuitton, har en butik i New York og er desuden medstifter af mærkerne Billionaire Boys Club og Ice Cream Footwear.

Pharrell Williams og hans stilikons-hædrede tøj kan ses på årets Roskilde Festival, hvor han optræder på Orange Scene.

Newspaq

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip