Han hælder vand på bacon - det her trick er genialt

Sådan fortæller America's Test Kitchen.

Bacon er for mange livets krydderi, og derfor er det så ærgeligt når det ikke bliver stegt ordentligt, så man ender med nogle forkullede stykker af den saltede spise.

Men hos America's Test Kitchen har de fundet på en genial måde at sikre, at ens griseguf ikke branker af. 

Du steger dem simpelthen i vand, hvor efter du langtsomt skruer ned for varmen efterhånden som vandet fordamper. 

Et andet trick er også at stege bacon på bagepapir i ovnen. Det er ret smart, hvis du skal lave mange stykker, da du slipper for at vende det.

Et tredje trick er også at putte bacon i microovnen. Læg et stykke køkkenrulle på en tallerken, derefter et lag bacon og så køkkenrulle ovenpå igen. Steg i microovn mellem tre og fem minutter. 

Se videoen herunder, og spis aldrig branket bacon igen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


Sammenlign sikre og regulerede casino-sider i Danmark. Udforsk de bedste online casinoer på www.bedrageri.com/online-casino


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip