Han måtte vælge imellem at redde kæresten eller eksen

Det var noget af et dilemma en ung mand stod i, da både hans ekskæreste og hans kæreste valgte at hoppe i en flod, for at se hvem han ville redde fra druknedøden.

Scenariet udspillede sig i det østlige Kina, og den stakkels 21-årige mand i centrum for dramaet havde ellers forsøgt at løse situationen.

Dailymail beretter, hvordan den unge fyr for nyligt havde forladt sin ekskæreste, som han havde været sammen med i lang tid.

Hun var blevet skiftet ud med en ny kæreste, og begge kvinder havde altså et anstrengt forhold til hinanden.

Skulle tale det ud
Derfor havde Wu Hsia aftalt med de to unge kvinder, at de alle skulle mødes og redde trådene ud.

Men så nemt skulle det ikke gå for ham.

Læs også: Maja klagede over Filur-isens smattede ansigt: Nu svarer Frisko på kritikken

For hans 20-årige ekskæreste blev fornærmet over en kommentar fra den nye kæreste og kastede sig i floden for at se, om Hsia ville redde hende.

Den nye 22-årige kæreste blev nervøs for, at hendes nye mand skulle kaste sig efter eksen og hoppede derfor også i floden.

Han valgte...
Det viste sig dog, at kærligheden var størst til den nye kæreste, for Wu Hsia valgte at hjælpe sin nye kærlighed i land igen.

Situationen har nok heller ikke været helt alvorlig, for angiveligt skulle ekskæresten selv have ringet efter hjælp til at komme op.

Hun sad fast i mudder til livet i floden og måtte vente tålmodigt på, at brandmændene kom til stedet og gav hende en hånd.

Se billeder af redningsaktionen nedenunder:

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip