Han sad to timer på restauranten uden at bestille - pludselig kalder han på tjeneren og gør det utænkelige

Nogle gange oplever man noget langt ud over det sædvanlige. Noget, der er så specielt, at man ikke kan slippe det igen.

Det var tilfældet for en unavngiven tjener på restauranten Denny’s i Utah i USA forleden. Episoden har tjeneren delt på Facebook i et hjerteskærende opslag, der starter med ordene “I dag mødte jeg en engel”.

Engelen er den mand, der kom ind på Denny’s og bad facebookskribenten om at finde en bestemt tjener til ham…nemlig en enlig mor. Ønsket blev imødekommet.

Læs ogsåHan tager en fremmed kvindes baby med hjem, så kigger hans kone ned og ser det utænkelige

Men manden sad bare i to stive timer uden at bestille vådt eller tørt og kiggede på de syv familier, der kom og spiste. Først da familierne var færdige, reagerede han.

Han fortalte sin tjener (den enlige mor), Krystal, at han gerne ville betale de syv familiers regninger. Da den unavngivne tjener hørte det, var vedkommende nødt til at stille et spørgsmål. 

- Jeg spurgte dig, hvorfor betalte du for dem? Du sagde bare: Familie er alt, jeg har mistet hele min familie. Jeg kiggede i dine øjne, mens du sagde det, og det fik mig til at bryde ud i gråd (det var, derfor jeg gik så hurtigt væk), da jeg kom ud i baglokalet, fordi dine øjne havde så meget smerte i dem, skriver den unavngivne tjener på Facebook. 

Læs også: To betjente spiser frokost på et lille madsted - så lægger en teenager en mystisk serviet på deres bord

Inden den gavmilde mand forlod stedet, efterlod han 1500 dollars svarende til ca. 10.000 kroner i drikkepenge til den enlige mor Krystal.

- På grund af dig kan Krystal, der bor i en shelter med sin søn, få et nyt sted at bo i næste uge, skriver den unavngivne tjener på Facebook, og fortæller, at Krystal aftenen før havde bedt om et mirakel.  

Facebookskribenten er dog meget ked af, at manden nåede at smutte, inden nogen kunne nå at takke ham for hans usædvanlige gavmildhed. Håbet er, at vedkommende læser opslaget, som er blevet delt og liket tusindevis af gange.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

"Today I met an angel. You came into a Denny’s I work at in Utah. You asked me, ‘Can I have a waitress who is a single...

Opslået af Love What Matters på 1. april 2016

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Dagens Gossip