Han udsætter sig selv for den værste smerte - og indser hurtigt hvor dumt det var

Som en del af et australsk program, der foregår i Sydamerika, udsætter en tv-vært sig selv for den værste smerte, han nogensinde har oplevet.

Scenen blev sat til sæsonfinalen af programmet ‘Hamish and Andy’s Gap Year South America', hvor den ene hovedperson, Hamish Blake, valgte at deltage i en manddomsprøve hos et stammefolk i amazonjunglen.

Prøven består af to handsker, som er blevet fyldt op med en hel masse myre af arten ‘kuglemyrer’ - som lokalt er kendt under navnet 24-timers-myrer.

Fuld af gåpåmod stikker den australske vært sin hånd i handsken - men kun meget få sekunder efter hiver han dem i al hast op igen, skrigende og tydeligvis i voldsom smerte.

Efter to timer blev den 32-årige australier i al hast kørt på hospitalet, hvor han blev behandlet med stærk smertestillende medicin, antihistaminer og antibiotika.

Det siges, at ‘kuglemyren’s stik er det mest alvorlige af alle stik - og topper dermed andre myrearter samt hvepse og bier.

- Det gode ved det er, at der ikke er nogen risiko for, at min vielsesring falder af, lykkedes det efterfølgende Hamish Blake at joke.

 

Dagens Gossip