Han ville stjæle fra en 68-årig kvinde - det kom han hurtigt til at fortryde

Juledag udså 45-årige Larry Kent sig det, han troede var et let offer.

Han ville stjæle en pung fra en 68-årig kvinde, som han spottede foran en restaurant i Florida.

Det skriver The Tampa Tribune.

Men tyveriet gik mildest talt ikke, som den midaldrende mand havde forventet, for kvinden nægtede at give slip på sin taske, og gav sig til at skrige højt og voldsomt, mens Larry Kent slæbte hende næsten fem meter langs en parkeringsplads.

Det højlydte optrin tiltrak straks opmærksomhed, og straks trådte kvindens to venner på henholdsvis 73 og 66 år, til. Det lykkedes dem at holde Larry Kent tilbage, presset forsvarsløst ned mod asfalten, indtil politiet kom for at anholde ham.

Da det viste sig, at gerningsmanden havde en pistol på sig, kom endnu en, 67-årig, mand løbende til, og snuppede våbnet, mens de to andre holdt ham nede.

- Hans ben sparkede i alle retninger, så jeg tog fat i hans ben, så han ikke kunne sparke de andre, siger den sidst ankomne, Pat Cameron, til The Tampa Tribune.

- Jeg var ligeglad med, at han havde en pistol, jeg ville bare hjælpe dem, fortsætter han.

Larry Kent har været arresteret 17 gange før i sit lokalområde, og i år har han måttet tilbringe resten af sin jul i brummen efter denne episode.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip