Handel med grønlandsk mineselskab suspenderes

Handlen med aktierne i mineselskabet Nunaminerals er blevet suspenderet på fondsbørsen i København.

Det skriver Ritzau Finans fredag.

- Der afventes meddelelse fra selskabet, oplyser fondsbørsen.

For små tre uger siden oplyste Nunaminerals, der efterforsker i mineraler, at selskabets administrerende direktør, Ole Christiansen, havde meddelt bestyrelsen, at han ønskede at fratræde sin stilling som administrerende direktør i selskabet.

Ole Christiansen fortsætter dog som selskabets administrerende direktør i sin opsigelsesperiode på 12 måneder, og fratrædelsen vil dermed ske med virkning fra 1. februar 2016, medmindre andet aftales med bestyrelsen.

I en meddelelse 2. februar blev der henvist til selskabets finansielle situation, som senest oplyst på selskabets ekstraordinære generalforsamling 29. januar 2015.

- Samt det forhold, at lånene fra Selvstyret og Greenland Holding, der forfaldt ved udgangen af januar 2015, ikke på nuværende tidspunkt er blevet forlænget, lød det i meddelelsen.

Meddelelsen fra Ole Christiansen kom efter en ekstraordinær generalforsamling i Nunaminerals, hvor aktionærerne forkastede et forslag om en afnotering af selskabet fra fondsbørsen i København.

Selskabet er i store likvide problemer, og der er en vis usikkerhed om Nunaminerals' fremtid.

Ritzau har fredag middag forsøgt at få en kommentar fra Ole Christiansen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip