Handel med grønlandsk mineselskab suspenderes

Handlen med aktierne i mineselskabet Nunaminerals er blevet suspenderet på fondsbørsen i København.

Det skriver Ritzau Finans fredag, som også har talt med fondsbørsen. Her blev det efter suspenderingen oplyst, at "der afventes meddelelse fra selskabet".

Senere på fredagen har Nunaminerals udsendt en fondsbørsmeddelelse, hvor det gøres klart, at selskabet har alvorlige finansielle problemer.

Nunaminerals, der efterforsker i mineraler, skriver med henvisning til en tidligere udsendt meddelelse, at bestyrelsen og direktionen fortsætter deres bestræbelser på at finde en løsning på selskabets finansielle situation.

- Herunder en løsning vedrørende lånet fra Selvstyret på 4,5 millioner kroner, der forfaldt til betaling den 31. januar 2015, lyder det.

Selskabet er på nuværende tidspunkt ikke i stand til at opfylde dets betalingsforpligtelser over for Selvstyret og har ingen likviditet til fortsættelse af driften.

- Hvorvidt de igangværende forsøg, der involverer mulige investorer, kan føre til en holdbar løsning, er stadig meget usikkert og kan muligvis resultere i påbegyndelsen af insolvensbehandling afhængigt af udviklingen i de kommende dage, oplyses det.

I meddelelsen oplyser Nunaminerals, at bestyrelsen vil opdatere markedet yderligere i starten af næste uge.

Aktien i det grønlandske selskab er fredag eftermiddag fortsat suspenderet.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip