Handlekraftige plejehjemsbeboere rejser til Egypten

En uge med sol, samvær og all-inclusive lægger foran de ældre, som på eget initiativ rejser til Egypten.

De ældre har siden en fælles skrabekalender, for et par årsiden, drømt om gevinsten, som kunne flyve dem syd på til sol og varme, men milliongevinsten lod vente på sig.

Nu tager gruppen af sted for egen regning, og de fem beboere har endda i fælleskab betalt billetterne for de to medarbejdere.

Gruppen har flere gange været i sommerhus i Blåvand, men i sommerferien satte de sig for, at gøre noget ved drømmen om en udlandsrejse.

- Nogle har aldrig været i udlandet før, og flere har aldrig været ude at flyve. Men man bliver aldrig for gammel til nye oplevelser, og vi lægger vægt på at hjælpe til, når der opstår en god idé. Livet skal også leves på plejehjemmet, mener teamleder Yrsa Thomsen fra Helle Plejecenter i Tofterup.

Over vinteren har der været gjort en del forberedelser. Der var brug for pilleglas, forsikringer, sundhedserklæringer fra lægen, og nogle skulle for første gang have et pas.

Den ældste deltager i gruppen, som består af fire mænd og én kvinde, er 87 år.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip