Handy kort til cyklister

Der er mange facts på kortet, som Fredericia Kommune netop har udgivet.

Vidste du, at du ved at cykle en time forbrænder kalorier svarende til 100 gram chokolade? Disse og mange andre facts kan du læse på bagsiden af kortet ”Cykelruter i Fredericia”.

Tyverisikrede cykelstativer

- Du kan også læse, at vi har 270 cykelstativer i Fredericias gågader, som for at minimere risikoen for tyveri er udstyret med wire, som du kan sætte i cyklens lås. Og så er der alle oplysningerne om kommunens nationale, regionale og lokale cykelruter, siger Troels Andersen fra Fredericia Cykelby.

Detaljeret kort

Selve kortsiden giver cyklisterne et fint vue over, hvor de forskellige cykelruter og cykelstier er placeret i kommunen.

Desuden er der et fint kortudsnit over Fredericia by, hvor du blandt meget andet kan se, hvor du kan få pumpet cyklen, og hvor den nærmeste cykelhandler ligger, hvis cykleriet går i hårdknude.

Få kortet her

”Cykelruter i Fredericia” fylder i sammenklappet stand ikke mere end, den kan ligge i en brystlomme og er derfor ideel at have med på cykelturen. Den kan fås på Turistbureauet, på kommunens biblioteker, i Borgerservice på Rådhuset og i Fredericia Idrætscenter.

Foto: Ole Olsen, Fredericia Kommune.

 

Dagens Gossip