Hanne Kofoed König har nu været forsvundet i en måned

Det er i dag en måned siden 50-årige Hanne Kofoed König på mystisk vis forsvandt fra sit hjem ved Sjølund mellem Kolding og Christiansfeld. Politiet står uden spor i sagen, skriver eb.dk.

Torsdag den 26. september havde Hanne Kofoed König gjort kaffemaskinen klar til sin mand og søn. Siden er hun ikke set, trods eftersøgning af både politiet og lokale borgere.

Sydøstjyllands Politi bekræfter, at de stadig intet spor har af den 50-årige kvinde, der arbejdede som ernæringsassistent på et plejehjem.

- Alle de muligheder vi umiddelbart har haft for at finde hende er opbrugt, fortæller sektionsleder ved Kolding lokalpoliti, Kaj Hundrup, til eb.dk.

Politiet: Hjælp os med oplysninger om Hanne Kofoed König

Politiet har også foretaget en del afhøring af blandt andet naboer og arbejdskollegaer – også uden at det gav videre spor i sagen.

Politiet har dermed opbrugt alle skud i bøssen og har ikke en forventning om, at Hanne Kofoed König bliver fundet uden hjælp:

- Det er kun, hvis hun selv kontakter os, hvis hun har valgt at gå under jorden, eller er død af en eller anden årsag. Men vi vil selvfølgelig gerne have tip, hvis folk mener at have set hende, siger Kaj Hundrup og fortsætter:

- Der er før folk, der har taget sig selv af dage, som man først finder flere år efter. Det er mærkeligt, at folk bare forsvinder, men det sker da, slutter han.

Bliv ven med Dagens Kolding på Facebook - Altid gratis nyheder

Der er også oprettet en støttegruppe på Facebook.

 

Dagens Gossip