Har du set 72-årige Gerda?

Gerda Lisbeth Mølvig forsvandt fra sin bopæl på Knud Lavard Centret i Ringsted natten til onsdag. Politiet har hele dagen ledt efter hende med politihunde, men uden held, oplyser Midt- og Vestsjællands politi.

Gerda Lisbeth Mølvig er dement, har et dårligt sprog, men griner næsten hele tiden og vurderes ikke til at være i akut livsfare på nuværende tidspunkt. Politiet og hendes pårørende frygter dog, at hun har mistet orienteringen eller befinder sig i hjælpeløs tilstand et eller andet sted. Borgerne opfordres derfor til at undersøge egne haver, grønne områder, skure og lignende i eftersøgningen af hende.

Hun beskrives som: 72 år, 155-160 cm høj, kraftig af bygning, gråt mellemlangt hår, ingen konkrete oplysninger om hendes tøj bortset fra, at hun som regel går i noget rødt tøj.

En helikopter er nu indsat i eftersøgningen. Har du oplysninger i sagen, kan politiet kontaktes på telefon 4635 1448 eller 114.

Top partnere


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip