Hari på skåneprogram resten af sæsonen

Men når det største atletikstævne på dansk jord, Copenhagen Athletic Games, afvikles torsdag aften på Østerbro Stadion, er Hari kun med ved VIP-arrangementet og på de reserverede tilskuerpladser i stedet for at møde kvalificeret modstand.

I weekenden vandt han uden at løbe sig ud ubesværet det danske mesterskab på 100 meter, og tidligere har han løbet 10,37 sekunder ved et stævne i den tyske by Schweinfurt. Men da sæsonen skulle kulminere ved ungdoms-OL i Utrecht midt i juli, gik det galt.

Under træningen fik Hari krampe og en forstrækning i baglåret, og han var nødt til at melde fra til løbet, hvor han ellers ville have været klar favorit.

Siden har han kun løbet det indledende heat og finalen på 100 meter ved DM i weekenden, og nu er der kun tre stævner til, inden han pakker pigskoene sammen for denne sæson.

Første gang er det i weekenden 17-18. august, hvor Hari er udtaget til juniorlandsholdet, der stiller op ved NM i Espoo uden for Helsingfors.

- Kristoffer er lige nu 99,9 procent okay, men vi prøver at undgå at presse ham. Derfor holdt han sig også tilbage ved DM. Han er udtaget til NM for juniorer, men hvis han ikke er helt i orden, melder han afbud, fastslår hans far og træner, Stefan Hari.

- Det er hans første skade, og den sidder stadig oppe i hovedet på ham. Fysisk ser han perfekt ud, men han holder sig lidt tilbage, psykisk tager det lidt længere tid at glemme det, forklarer Stefan Hari.

 

Dagens Gossip