Harmdirrende Rodgers smider Suarez ud af truppen

Og Liverpool-manager Brendan Rodgers forklarer, at han er særdeles vred på Suarez, som i et åbenhjertigt interview har forklaret, at han føler sig overbevist om, at han har en aftale med klubben om at kunne forlade den, når den ikke skal være med i Champions League, og der er kommet et bud på over 40 mio. pund.

Rodgers afviser, at der er en sådan aftale - hverken skriftlig eller mundtlig.

- Der blev absolut ikke givet nogen løfter - kategorisk ingen - og der er ingen løfter, som er blevet brudt, fastslår Rodgers over for BBC. - Klubben har haft adskillige samtaler med hans repræsentanter, og han vidste præcis, hvor han stod.

- Der har været udvist total disrespekt for klubben - en klub som har givet ham alt. Selvfølgelig er de udtalelser, som jeg har læst, meget skuffende - men mit job er større end det, siger en Rodgers, der åbenlyst er skuffet på et personligt plan over Suarez' illoyale optræden i medierne.

Ifølge BBCs kilder i Liverpool var beslutningen om at sende Suarez ud af førsteholdstruppen allerede taget, inden han gik i medierne med interviewet, hvor han for første gang selv bekræftede, at han ville væk her fra klubben. Han er blevet degraderet på grund af sine svage indsatser i de venskabskampe, som udgør en afgørende del af holdets sæsonforberedelser.

Rodgers fastslår, at han har planer om at straffe Suarez yderligere:

- Jeg vil slå hårdt ned, absolut. Luis ved hvilken støtte, som han har haft her i klubben, og den har været konstant gennem hele sidste sæson, siger Rodgers med adresse til den opbakning, som Suarez nød internt, selvom han satte tænderne i skulderen på Chelseas Branislav Ivanovic og efterfølgende fik en lang karantæne.

- Mit job er at kæmpe og beskytte kubben. De samtaler, som jeg har haft med ham, kender han indholdet af, og de forbliver private, fastslår Rodgers.

Overbevist om at der fandtes en klausul, som ville blive udløst ved et bud på over 40 mio. pund, har Arsenal budt på den kontroversielle angriber. Suarez er gået til den engelske spillerforening PFA for at få hjælp, men her afviser direktør Gordon Taylor, at man kan gøre noget for angriberen. Der står ingen steder, at Liverpool SKAL sælge Suarez, hvis der kommer et bud på over 40 millioner pund.

- Hvis der et bud på minimum 40 mio. pund, så skal parterne diskutere tingene, men der står ikke, at klubben skal sælge. Der eksisterer en 'i god tro' klausul omhandlende seriøse diskussioner, men jeg vil ikke kalde det en frikøbsklausul støbt i jern, fastslår Gordon Taylor, som nu vil tage kontakt til både Liverpool og Suarez i et forsøg på at mægle mellem de skarpt optrukne fronter.

Suarez har tidligere forsøgt at komme ud af en kontrakt med rettens hjælp. Således slæbte han sin første europæiske arbejdsgiver siden skiftet fra sydamerikansk fodbold, den hollandske klub Groningen, i retten, da han ville skifte til Ajax. Han tabte sagen, men siden forhøjede Ajax deres tilbud til Groningen og fik alligevel gennemført handlen. Måske er det med den erfaring in mente, at Suarez forsøger at presse Liverpool til at sælge ham.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip