Harry Potter-stjerne fik livsfarlig drik på settet

Han ville nok have ønsket, at han også i virkeligheden kunne svinge med en magisk stav og trylle al dårligdom væk.

Sådanne evner har den den britiske skuespiller Daniel Radcliffe dog ikke.

Det måtte han sande, da han i Canada under optagelserne til sin seneste film "Horn" med egne ord blev "frygteligt syg" - og først senere fandt ud af, at det var en gang fæl kemi, der ved et uheld havde sendt ham til tælling.

Det fortæller den 25-årige stjerne til talkshow-værten Conan O'Brien ifølge Daily Mail.

- Det er meget koldt i Canada, og som en løsning på, at vandet fryser til is i rørene i vores trailere, hælder de kølervæske i det, siger Radcliffe.

- Så der kommer ikke drikkeklart vand ud af hanen. Det vidste jeg ikke, så jeg drak et helt glas udrikkeligt vand - jeg vil skyde på, at halvdelen måske har været kølervæske, fortsætter han.

Og det varede ikke længe, før sygdommen var over den unge stjerne, der fik sit gennembrud i rollen som den verdenskendte tryllehelt Harry Potter.

- Jeg anede ikke, hvorfor jeg var blevet så syg. Et par uger efter var jeg ved at tage mig et glas vand i make-uppen, og de andre spurgte, hvad jeg dog lavede. "Lad være med det, det er tosset, du kan ikke drikke det vand!" sagde de, lyder det fra Daniel Radcliffe.

Og der var nok en runner eller to, der fik røde ører bagefter. Der var nemlig ingen skilte, der advarede mod den potentielt livstruende omgang kølerkemi i Daniel Radcliffes trailer. Stjernen slap dog uden varige mén.

Newspaq

 

Dagens Gossip