Hashrygende og pizzaspisende plejefar glemmer adoptivdatter i varm bil

En 29-årig plejefar fra Wichita, Kansas er blevet sigtet for overlagt mord, efter han glemte sit ti måneder gamle plejebarn i en varm bil på en dag, hvor temperaturen målte 32 grader udenfor.

I følge nyhedstjenesten AP efterlod manden den ti måneder gamle pige på bilens bagsæde, efter han havde hentet hende hos babysitteren og været hos lægen med deres femårige adoptivbarn.

Læs også: Svensk kvinde finder IKEA-pose fyldt med menneskeknogler

I næsten to timer sad manden, ved navn Seth Jackson, og røg pot, spiste pizza og så TV. Først da han da han så et grædende barn i et afsnit af serien "Game of Thrones" kom han i tanke om, at han havde glemt barnet i bilen. Men på det tidspunkt var det allerede for sent.

Jacksons kæreste fortalte politiet, at pigen var varm og stiv, da de fandt hende i bilen og tog hende ind i huset. Han forsøgte at give hjertemassage og kunstigt åndedræt, imens han ringede til alarmcentralen, men i følge politirapporten kunne han ikke åbne barnets mund.

- Jeg efterlod hende i bilen, hun er død, hun er død, lød det fra Jackson, da politiet ankom til stedet.

Læs også: Kvinde overlevede brystkræft - men hendes største drøm slog hende ihjel

I følge Wichita Eagle havde Jacksons kæreste udført noget havearbejde i baghaven, og hun kom først ind i huset, efter Jackson var kommet hjem. Kæresten er ikke sigtet for drabet.

Jackson og hans kæreste forsøgte eftersigende at adoptere den ti måneder gamle baby, fordi he har passet på hende, siden hun var to uger gammel. Parret havde allerede tre plejebørn og to adoptiv børn.

 

Dagens Gossip