Hastighedskontrol i næste uge

12/04/2013 12:31

Elo Christoffersen

Nyheder
I næste uge har Færdselspolitiet en landsdækkende hastighedskontrol. Bornholms Politi deltager i kontrollen og borgere, der er bekendte med vejstrækninger, hvor for høje hastigheder udgør fare for færdselssikkerheden, er velkomne til at kontakte Bornholms Politi. For høj hastighed på de danske veje er en stor faktor i antallet af tilskadekomne og dræbte i trafikken, og målet med hastighedskontrollen er, at formå trafikanterne til dels at afpasse hastigheden efter forholdene, og i større grad at få nedbragt hastighedsoverskridelserne på de bornholmske veje.

Mest læste i dag

I næste uge har Færdselspolitiet en landsdækkende hastighedskontrol.

Bornholms Politi deltager i kontrollen og borgere, der er bekendte med vejstrækninger, hvor for høje hastigheder udgør fare for færdselssikkerheden, er velkomne til at kontakte Bornholms Politi.

For høj hastighed på de danske veje er en stor faktor i antallet af tilskadekomne og dræbte i trafikken, og målet med hastighedskontrollen er, at formå trafikanterne til dels at afpasse hastigheden efter forholdene, og i større grad at få nedbragt hastighedsoverskridelserne på de bornholmske veje.