Haugk og Corydon besøger Folkekøkkenet

Borgmesterkandidat Christian Haugk har inviteret bysbarnet og partifællen Bjarne Corydon med på besøg hos Folkekøkkenet i Kolding i eftermiddag.

Med besøget ønsker Christian Haugk at sætte fokus på socialt udsatte og tage en snak om borgernes udfordringer i hverdagen, og hvordan der lokalpolitisk kan sættes ind.

Borgmesterkandidaten vil også motivere borgerne til at bruge deres stemme, når der er kommunalvalg 19. november – også selvom krydset ikke nødvendigvis sættes på Socialdemokraterne.

- Der er en meget lav valgdeltagelse blandt socialt udsatte borgere, når der er valg. Den tendens vil jeg gerne være med til ændre, da det i høj grad også er de socialt udsattes virkelig, der stemmes om, siger Christian Haugk i en pressemeddelelse.

Bænkevarmere Folkekøkkenet er et omsorgstilbud rettet mod byens socialt truede borgere. Socialt truede borgere er for eksempel udstødte, ensomme, langvarige kontanthjælpsmodtagere eller førtidspensionister og hjemløse, som har et misbrug af alkohol, hash eller piller.

 

Dagens Gossip