Havfrue sælger flot fra første dag

I går klokken 10 gik billetsalget i gang til sommerens store teater-blockbuster, ”Disneys Den Lille Havfrue - The Musical”. Og tirsdag morgen kunne Fredericia Teater konstatere, at billetsalget er kommet forrygende i gang og at der er enorm interesse for forestillingen.

Således er der alene på førstedagen solgt over 1.500 billetter, hvilket er et rigtig højt tal for en teaterforestilling, som først har premiere om otte måneder. Det er samtidig den bedste billetsalgsstart i Fredericia Teaters historie.

Det er faktisk over fem gange så meget som teatrets hidtidige topscorer ”Disneys Aladdin - The Musical”, som endte med et samlet billetsalg på over 100.000 billetter på Fredericia Teater og i Operaen.

- Når man står med en publikumssucces som Disneys Aladdin – The Musical i ryggen, er det klart, at man er spændt på at se om publikum er lige så begejstrede ved tanken om Disneys Den Lille Havfrue - The Musical. At vi så faktisk har en endnu bedre første billetsalgsdag end nogensinde, gør mig selvfølgelig kisteglad, fortæller kunstnerisk leder på Fredericia Teater, Søren Møller.

Musicalen får premiere i 2014.

 

Dagens Gossip