Havnemester advarer imod færdsel bag afspærring

Der er for øjeblikket spærret for færdsel på Nørrebro og Nr. Havnegade lige syd for og nord for Kong Christian X’s Bro. Afspærringen skyldes, at der arbejdes med reparationer og forbedringer på og omkring kajanlæggene.

- En af de kommende dage graves der et større hul i vejen for at få bedre overblik over skaderne. Det store hul vil skærpe kravet om, at folk ikke går forbi afspærringen. Vi oplever desværre af og til, at folk ikke respekterer den – og da der er observeret en underminering, så er det altså ikke for sjov, vi spærrer af. Jeg vil på det skarpeste fraråde, at man passerer, også som fodgænger. Det handler også om, at de, der arbejder hernede, kan gøre det i fred og uden risiko for forbipasserende, siger havnemester Finn Hansen.

Arbejdet omfatter sikring af kajkanterne ved den lille jollehavn nord for broen og ud for Havnekontoret. Finn Hansen venter, at arbejdet vil foregå i endnu et par måneder:

- Går det efter planen, er vi færdige og alt er ryddet op, så folk kan nyde en forårstur langs Alssund på Sdr. og Nr. Havnegade i maj, slutter havnemesteren.

 

Dagens Gossip