HB Køge tabte overraskende til Hobro

28/03/2013 20:06

BNB

Nyheder
HB Køge havde ellers gode chancer kampen igennem, som de dominerede, men til allersidst snød Hobro Superliga-nedrykkerne med et mål af Mads Justesen i overtiden, og dermed snuppede de de tre point. Derfor ligner det efter alt at dømme, at HB Køge er sat af i oprykkerdysten. I Skærtorsdagens andre kampe vandt Vejle Boldklub Kolding, Brønshøj BK og Lyngby BK som forventet deres kampe over henholdsvis FC Fredericia, FC Fyn og Skive. Kampen mellem AB og FC Vestsjælland blev aflyst tidligere på ugen, fordi banen på Gladsaxe Stadion er bukket under for frostvejret.

Mest læste i dag

HB Køge havde ellers gode chancer kampen igennem, som de dominerede, men til allersidst snød Hobro Superliga-nedrykkerne med et mål af Mads Justesen i overtiden, og dermed snuppede de de tre point.

Derfor ligner det efter alt at dømme, at HB Køge er sat af i oprykkerdysten.

I Skærtorsdagens andre kampe vandt Vejle Boldklub Kolding, Brønshøj BK og Lyngby BK som forventet deres kampe over henholdsvis FC Fredericia, FC Fyn og Skive.

Kampen mellem AB og FC Vestsjælland blev aflyst tidligere på ugen, fordi banen på Gladsaxe Stadion er bukket under for frostvejret.