Heidi-drab: Politiet søger polske indsamlere

En seddel efterladt i villaen i Virum, hvor den 41-årige Heidi Abildskov døde af knivstik den 16. november sidste år, kan være et vigtigt spor i drabssagen.

Det mener Nordsjællands Politi, som nu søger personerne bag en polsk tøjindsamling.

"Hej. Vi er en gruppe Polakker, som prøver at hjælpe andre i Polen. Derfor, hvis I har brugt tøj, sko, eller legetøj, I ikke skal bruge mere, vil I være så venlige at komme det i sække og sætte det ud", står der på sedlen, som fortsætter:

"Vi vil afhente det søndag d. ... 2012 mellem kl. 12 og 18. På forhånd tak. PS: skulle der være spørgsmål til ovenstående, kan vi kontaktes på tlf.: 9168 3300", slutter sedlen, som lå i den dræbtes hjem.

Nordsjællands Politi er interesseret i at få hjælp til at finde frem til de personer, der har udfærdiget sedlen. Samtidig vil politiet gerne vide, om andre borgere har modtaget lignende skrivelser personligt eller i postkassen.

Samtidig efterlyser politiet to personer fra et indbrud i en villa, hvor der blev stjålet en Mercedes ved hjælp af en såkaldt cylinderudvridning med en rørtang, som blev fundet ved Heidi-drabet.

- Ved et indbrud i en villa i sommeren 2012 blev der stjålet bilnøgler og en dertil hørende personbil Mercedes E280 CDI, årgang 2005, lyseblå. Bilen er ikke fundet endnu, skriver Nordsjællands Politi.

Ud over bilen efterlyser politiet de to gerningsmænd, som er fanget på overvågningskamera i forbindelse med indbruddet. Politiet har offentliggjort et billede med de to gerningsmænd.

Politiet har fundet blod fra den formodede gerningsmand i Virum-villaen, og de mener, at Heidi Abildskov sårede drabsmandens hånd i en kamp, før hun blev stukket til døde.

En efterlysning af kriminelle i Europa med samme dna har dog ikke givet resultat.

/ritzau/

 

 

Dagens Gossip