Heidi Klum: Kvinder skal være moderigtige, når de træner

Den 40-årige designer Heidi Klum slår nu et slag for, at kvinder kan blive mere stilrigtige, når de træner.

Tv-personligheden er derfor gået i samarbejde med mærket New Balance og har tegnet en række nye design for sportsmærket, efter hun blev partner med dem for tre år siden.

- Lige så meget som jeg elsker at klæde mig fint på i glitrende kjoler og gå til glamourøse events, elsker jeg også godt træningstøj, siger hun til HELLO! magazine.

Kvinder skal træne moderigtigt

Hun mener, at det er sjovt at samarbejde med et firma, der også brænder for træning og mode. Kollektionen The Heidi Klum for New Balance er derfor inspireret af tanken om, at træning skal være en daglig del af alles liv.

- Jeg ønskede virkelig at designe en kollektion af design, som kvinder kan føle sig moderigtige ved at bære, mens de træner, siger hun.

Heidi Klum har været klædt ud som en gammel dame til Halloween. Se billedet på ELLE.dk

Stjernen, der også er vært for talentprogrammet Project Runway, siger samtidig, at hun har fået inspirationen til kollektion praktisk taget alle steder fra.

Talenter designer træningstøj

Hun mener samtidig, at det at bære træningssko på catwalken er en sjov ide, som hun har ført ud i livet.

- Jeg fik mine Project Runway-deltagere til at designe et outfit, der kunne forene træning og mode. Alle modeller så benhårde ud på catwalken iført deres sneakers. De havde afgjort beholdt deres mode-attitude, siger Heidi Klum.

Se Heidi Klums solskoldede numse på ELLE.dk

Tv-værten har tidligere designet to kollektioner af ventetøj, før hun i 2010 indgik et samarbejde med New Balance for at designe træningstøj.

Af Juliane Olsen, IN.dk/NewsDesk Aller Media.

 

Dagens Gossip