Held i uheld: Familie med fem børn kom få minutter for sent til det forsvundne fly QZ8501

Da Christianawati og hendes familie fra Indonesien kom for sent til flyet, der skulle bringe dem til Singapore, hvor de skulle tilbringe nytåret sammen, følte hun sig som den uheldigste i verden. Det skriver The Sydney Morning Herald.

Hendes mand, Ari Putro Cahyono, havde ikke læst de emails han havde modtaget fra AirAsia, der informerede ham om, at flyet ville lette to timer tidligere end planlagt. Alligevel var de lige ved at nå det forsvundne fly.

Ari og hans svoger ankom i den første taxi, hvor de kunne se et par andre sentankomne passagerer, der løb for at nå det fremrykkede fly. Men til deres held måtte de vente, da kvinderne og børnene sad i en anden taxa, der blev forsinket undervejs.

I stedet for at løbe efter flyet, som allerede var på vej i luften, fik de i stedet skaffet billetter til en senere afgang.

Kun 43 minutter senere forsvandt QZ8501 fra radaren, og de 162 personer ombord er stadig savnet. Beskeden om flyets tragiske skæbne glemmer familien aldrig.

- Dette må være den bedste julegave, din familie nogensinde har fået. Flyet, I skulle have været med, er styrtet ned, sagde en medarbejder i lufthaven til Christianawati.

For hele familien var det en chokerende besked at få, men særligt for Ari.

- Jeg husker bare de mennesker, der løb for at nå flyet inden sidste udkald. Jeg håber virkelig, at man finder dem, siger han.

Det formodes at flyet fra AirAsia er styrtet i havet, men indtil videre er intet bekræftet. Seneste nye i sagen er, at et australsk søgefly har fundet objekter, der kan stamme fra det forsvundne fly.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip