Her er årets Zulu Comedy-vært

Ifølge den kommende vært ved TV2 Zulus årlige prisuddeling til danske komikere, Zulu Comedy Galla 2014, har han de seneste år næsten ikke kunnet sidde stille under den store aften.

Det er den erfarne skuespiller og komiker Rasmus Bjerg, der i år har fået æren af at indtage Operaen i København, når showet løber af stablen for sjette gang.

- Jeg må indrømme, at det har kriblet i mig de år, hvor jeg har siddet på tilskuerrækkerne i Operaen og set både Martin Brygmann, Nikolaj Lie og Sidste Babett Knudsen give den gas som værter på scenen. Så derfor glæder jeg mig virkelig meget til at levere min version af værtstjansen, siger den kommende vært i en pressemeddelelse.

Rasmus Bjerg er bestemt ikke nogen grønskolling, når det kommer til at få lattermusklerne i sving hos folk. Han slog igennem til et begrænset publikum som den lidt for skydeglade snigskytte Sebastion i Zulus kultserie "P.I.S - Politiets Indsatsstyrke" i 2001. De senere år har han dog også prøvet kræfter med noget mere alvorlige roller og er blevet allemandseje.

- Zulu Comedy Galla er det optimale show at være vært for, da publikum jo tæller hele den samlede, danske komikerstab og ikke mindst Zulus mange comedyfans. Jeg håber, at seerne og jeg meget hurtigt får afstemt forskellen mellem at grine af og grine med værten, siger han.

Prisuddelingen finder sted den 21. august i Operaen i København. Uddelingen markerer startskuddet til en ti dage lang comedy-festival, der indeholder knap 200 arrangementer fordelt på en række egnede steder i både Aarhus og København.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip