Her er bilen, der dræbte Frank: Men hvem sad bag rattet?

Hvem kørte bilen? Det er hovedbrudet, politiet slås med i sagen om Frank Brian Hansen, der fredag morgen blev pløjet ned og dræbt på Egtvedvej lidt uden for Kolding.

Nu offentliggør Sydøstjyllands Politi billeder af bilen fra ulykken, som kostede den 50-årige familiefar livet.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

- Vi vil gerne høre fra alle, der har set bilen, så vi kan få fastlagt den nøjagtige rute, den har kørt. Hvis man har set bilen, så vil man også have bemærket den, for vi antager, at den har kørt hurtigt hele morgenen, siger Verner Pedersen til bt.dk.

Frank Brian Hansen krydsede Egtvedvej på sin cykel. Da han næsten var nået over, blev han ramt af en tunet VW Golf, der kørte mellem 120 til 140 kilometer i timen. Han blev kastet 70 meter hen ad vejen.

To mænd på henholdsvis 21 og 25 år sad i bilen. De stak af fra stedet og gemte den i et skovbryn. Her tørrede de fingeraftryk af, så man ikke kunne fastslå, hvem der havde siddet bag rattet.

Begge er nu fængslet, men ingen af dem vil fortælle, hvem der var chauffør.

Ved grundlovsforhøret lørdag fortalte de to sigtede samstemmende om et døgn, der havde budt på både hash, amfetamin, øl, spiritus og besøg på flere værtshuse og diskoteker.

Politiet er særligt interesseret i at komme i kontakt med en kvinde, der fredag morgen omkring kl. 7.15 befandt sig cirka 20 meter fra krydset mellem Frydsvej og Koldingbjerg. Hun kiggede i retning af bilen, der på det tidspunkt havde ramt cyklisten og derfor havde omfattende skader.

SE BILLEDERNE AF BILEN HER:

 

Dagens Gossip