Her er børnene der skal vælte MGP 2015

Hele landet er repræsenteret, når MGP - børnenes melodi grand prix - ruller over skærmen i februar.

DR har netop offentliggjort navnene på de ti finalister, som spænder i alderen ni til 14 år.

Genremæssigt bliver der spillet på alle tangenter, når Uzz fra Københavns nordvestkvarter stiller op med nummeret "Op til månen" og Tyrhan fra Brønshøj synger ud til seere og publikum med sangen "Tro på dig selv".

Fra Lyngby rammer Emma Rosa scenen med sangen "Du er en vinder", og udfordres af gruppen Ten Eyes fra Ry, der synger "Hun er alt for perfekt".

Den jyske landsdel er godt repræsenteret i sangkonkurrencen, der i år afholdes i Aalborg. På hjemmebane er således Dicte med nummeret "Du må ikke gå fra mig".

Caroline Sophia, der optræder med sangen "Mer' end bare venner" samt gruppen LadyBirdz, der deltager med sangen "Én dag" kommer fra henholdsvis Randers og Jelling.

Derudover stiller Flora Ofelia op med sangen "Du Du Du", mens gruppen The Tumbles gir den gas med "Sommer i Danmark" og Tyrees Tyr griber mikrofonen og synger om "Guldet".

Over 1000 børn nåede at sende deres bidrag ind, inden tilmeldingen lukkede i august. Ud af dem medvirkede godt 200 i årets officielle MGP-workshops, der blev holdt rundt om i landet.

Lørdag den 14. februar står de ti finalister på scenen i Gigantium i Aalborg. Hele showet vises live på DR.

Newspaq

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip