Her er cancer-tatoveringen du ikke må se for Facebook

Facebook-brugerne er vilde med billedet, for det første fordi Facebook vil forbyde det, men også fordi det er en cancerpatient, som har besejret kræften, men dog har mistet begge sine bryster i kampen.

Det fastholdes af Facebook, at billedet overtræder reglerne om nøgenhed på sitet, og derfor vil de ikke have det på siden.

Billedet viser en brystløs kvindetorso, som er tatoveret i et fantasifuldt dyre- og blomstermotiv i flotte farver. Et billede som hos de færreste ville virke stødende. Men det er ikke Facebooks mening om billedet.

Men antallet af delinger taler sit klare sprog. Indtil videre er billedet nemlig blevet delt 130.000 gange, og har 160.000 likes. I kommentarerne under billedet vrimler det med støttende budskaber til den tatoverede kvinde, Inga Duncan Tornell, og ros til designeren, Tina Baforo.

Derudover udvises der også stor forargelse over Facebooks reaktion på billedet, som flere gange har forsøgt at fjerne billedet, men uden succes.

Se også billederne, som Facebook IKKE har forsøgt at forbyde.

Er billedet udstillende, krænkende, eller pornografisk på nogen måde? Del gerne din holdning i kommentar-feltet herunder.

 

Dagens Gossip