Her er Christianes første ord efter bruddet

Efter syv års forhold, hvoraf to et halvt år var som mand og kone, har tv-værten og magasinredaktøren Christiane Schaumburg-Müller bekendtgjort, at hun og rapperen L.O.C. skal skilles.

Den 33-årige skuespillerinde plejer i øjeblikket sit knuste hjerte et ukendt sted med sommersol og palmer i baggrunden, viser hun på sin Instagram-profil, hvor hun takker sine følgere for deres hilsner, opbakning og støtte i den svære tid.

- 1000 tak for alle de søde og ærlige kommentarer. Tænk, at man kan modtage så meget varme på en app kaldet Instagram. Tak, skriver Schaumburg-Müller og fortsætter:

- Jeg nyder pt. havets brusen og solens stråler, sortfodskinke og manchego i læssevis, tilføjer hun til sine omkring 243.000 følgere.

- Slet ikke dårligt, skriver hun til et andet solbeskinnet foto og hashtagger det blandt andet med "sol i mit ansigt".

Schaumburg-Müller og 35-årige Liam O'Connor blev kærester i 2008, og i 2009 fik parret tatoveret deres initialer under deres første parrejse til Japan.

Parret brød dog op samme år, men fandt sammen igen. I 2012 giftede de sig ved et julebryllup på Valdemar Slot, men efter to et halvt års ægteskab skal de skilles, bekendtgjorde Schaumburg-Müller onsdag.

- Liam og jeg har efter syv års kærlighed taget det hårde valg om at gå hver til sit. 
Som enhver, der nogensinde har stået i denne situation, ved, er det en hård beslutning og noget, man har arbejdet hårdt på at overkomme, før man endelig træffer valget.

- Det er jo på ingen måde let at finde ud af, at man på visse områder er uforenlige, når det, man helst vil, er det modsatte.

- Heldigvis har det for os foregået med den samme respekt og hengivenhed, vi har bygget vores forhold på. Og som vi nu også bygger vores dyrebare og fantastiske venskab på - men hårdt det er det, meddelte hun.

Se billederne her:

https://instagram.com/p/3jbjITn0Y_/?taken-by=christianesm

https://instagram.com/p/3lRmWln0Sw/?taken-by=christianesm

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip