Her er der risiko for skybrud i aften

28/05/2013 21:17

Ann Katrine Warren

Nyheder
Danskerne kan med fordel tage paraplyen med og trække i gummistøvlerne, hvis vi vil uden for løbet af aften. Dansk Meterologisk Institut (DMI) oplyser nemlig på sin hjemmeside, at regn-og tordenbyger fra øst kan bevæge sig ind over landet. Lokalt i Danmark vil der være risiko for skybrud i hele Jylland og på Fyn. Det vil sige 15 millimeter regn på en halv time. Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder og information På Bornholm, Sjælland og Fyn vil det dog klare op i aften. I nat bliver der skyet, og det vil både regne og tordne lokalt. Onsdag fortsætter med lokale grå skyer, byger og torden. I løbet af onsdagen vil det meste af Danmark kunne folde paraplyen sammen og nyde sol og temperaturer mellem 13 og 18 grader. Se DMi's varsel på kortet nedenunder....

Mest læste i dag

Danskerne kan med fordel tage paraplyen med og trække i gummistøvlerne, hvis vi vil uden for løbet af aften.

Dansk Meterologisk Institut (DMI) oplyser nemlig på sin hjemmeside, at regn-og tordenbyger fra øst kan bevæge sig ind over landet.

Lokalt i Danmark vil der være risiko for skybrud i hele Jylland og på Fyn. Det vil sige 15 millimeter regn på en halv time.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder og information

På Bornholm, Sjælland og Fyn vil det dog klare op i aften.

I nat bliver der skyet, og det vil både regne og tordne lokalt.

Onsdag fortsætter med lokale grå skyer, byger og torden.

I løbet af onsdagen vil det meste af Danmark kunne folde paraplyen sammen og nyde sol og temperaturer mellem 13 og 18 grader.

Se DMi's varsel på kortet nedenunder....