Her er DR's nye søndagsdramaserie

Søndag efter søndag har danskerne været klistret til tv-skærmen for at se dramaserier som "Borgen", "Forbrydelsen" og "Ørnen". Mens DR tæller ned til, at deres næste store satsning "1864" får premiere til september, har tv-kanalen allerede nu sat optagelserne i gang til den tv-serie, der skal rulle over skærmen i januar 2016.

Serien, der får navnet "Bedraget", vil komme til at dreje sig om økonomisk kriminalitet og have prominente skuespillere som Thomas Bo Larsen, Nikolaj Lie Kaas og Stine Stengade er på rollelisten.

- Vi har et ønske om at skildre de skæbner, som befinder sig på hver side af loven. Det er ikke et forsøg på at udstille storkapitalen eller at pege fingre, men det er et forsøg på at komme ind bag de lukkede døre og følge de grådige karakterer, som i vores serie befinder sig på begge sider af loven, fortæller seriens hovedforfatter Jeppe Gjervig Gram til DR.

Jeppe Gjervig Gram erkender, at økonomisk kriminalitet umiddelbart lyder ret tørt, men den 38-årige historiefortæller er sikker på, at det sagtens vil glide nemt ned hos danskerne alligevel.

- Økonomisk kriminalitet er et superkomplekst emne at sætte sig ind i, men det er også sindssygt spændende. Men dét at følge politikerne på Christiansborg kan også lyde ret kedeligt, men alligevel var der utrolig meget på spil i "Borgen". Det samme gælder for økonomien og finansverdenen, hvis man ikke skildrer det på en lærebogsagtigt måde, men i stedet kigger på de mennesker, som beskæftiger sig med det, og hvad der driver dem, fortæller han.

Hovedforfatteren Jeppe Gjervig Gram er ikke en helt urutineret herre indenfor DR's dramasatsninger. Han står nemlig bag ikke mindre end 14 af de 30 afsnit fra "Borgen".

Indtil videre er der planlagt 10 episoder af serien "Bedraget".

Newspaq

 

Dagens Gossip