Her er fem chokoladehoteller til mors dag

Så hvorfor ikke tage det et skridt videre, end blot at forære den traditionelle chokoladeæske. Inviter din mor på chokoladehotel.

www.trivago.dk har samlet fem hoteller, som alle fokuserer på den søde spise igennem deres indretning, menuer og spabehandlinger.

Etruscan Chocohotel (Perugia, Italien)

Som navnet antyder, er Etruscan Chocohotel fuldt ud dedikeret til chokolade. Hotellets etager er navngivet, så de passer til det søde tema: ”Milk Chocolate”, ”Gianduja Chocolate” og ”Dark Chocolate”.

Værelserne er dekoreret med chokolade, og selv sengebetrækket har Chokolade skrevet over sig på alverdens sprog.

Aftenmenuen indeholder kakaobønner i forskellige versioner, mens morgenbordet er et stort slaraffenland for chokoladeelskere med bl.a. chokoladefondue og chokoladecroissanter.

Sacher (Wien, Østrig)

Hotel Sacher er et af Wiens mest berømte hoteller, hvilket bl.a. skyldes den famøse Sachertorte, som hotellet står bag.

Kagen er et af Østrigs traditionelle bagværk og består af to chokoladebunde med et tyndt lag abrikosmarmelade imellem, overtrukket med chokoladeglasur.

Kagen blev første gang serveret i 1837 af Franz Sacher, som senere grundlagde hotellet i 1876.

Du Cadran (Paris, Frankrig)

Få minutters gang fra Eiffeltårnet og Champs-Élysées ligger Hotel Du Cardran, og i juni 2014 genåbner hotellets helt egen chokoladebutik.

Butikken sælger chokolade i mere end 30 forskellige variationer, herunder ingefær, æble, havsalt og lavendel.

Baren serverer desuden traditionel varm chokolade, som kan krydres med vanilje og chili, samt flere forskellige chokoladebaserede cocktails.

The Chocolate Boutique Hotel (Bournemouth, England)

Dette temahotel består af 15 chokoladedekorerede værelser navngivet efter forskellige slags chokolade.

Her kan du få serveret chokoladepandekager på sengen, deltage i workshops, hvor du bl.a. kan høre om chokoladens produktionsproces fra bønne til bar, samt lære at fremstille fine, belgiske trøfler.

Er du tørstig kan du prøve en af barens forskellige chokoladedrinks: ”Choctails”.

Rosas & Xocolate, Merida, Mexico

Roser og Chokolade, som er den danske oversættelse af hotellets navn, udgør det romantiske tema her. Hotellet er ideelt placeret tæt ved den mexicanske kyst.

Her kan man bl.a. nyde wellnessbehandlinger, hvor man får masseret chokoladeblandinger ind over hele kroppen.

Kakaobønnerne skulle eftersigende have en beroligende effekt for krop og sind. Værelserne og restauranten er dekoreret i rosa og varme, brune nuancer, som passer perfekt til temaet.

 

Dagens Gossip