Her er Fritz Schurs grumsede skatteregning

Den stenrige finansmand ejer virksomheder og gør det som top-bestyrelsesformand. Hvor mange skattekroner Fritz Schur smider i statskassen via sine selskaber er dog svært at få overblik over.

Milliardæren, der bor på det fornemme Christiansholm Slot, har tre hovedselskaber; Fritz Schur A/S, Fs 12 ApS og Fs 11 ApS. Det skriver EPN.dk.

Den stenrige Fritz Schur, der i mange år var formand for Den Liberale Erhvervsklub, der blev startet af Venstreformanden Anders Fogh Rasmussen, betalte sidste år kun sammenlagt 298.175 kroner i selskabsskat for de tre selskaber.

Ifølge EPN.dk skyldes det, at Fritz Schur A/S gav en negativ indkomst på 7,2 millioner kroner. Fs 12 ApS skabte et overskud på 8,6 millioner kroner, men betalte ikke en krone til samfundskassen.

Det var faktisk kun Fs 11 ApS, der med en indkomst på 1,2 millioner kroner sendte penge videre til samfundet. Selskabsskatten udgør 25 procent af overskuddet. Har en virksomhed underskud skal der ikke svares skat.

Det kan ikke udelukkes at der gemmer sig skatteregninger i den liberale finansmands forretningsimperium. Men selskaberne er svære at gennemskue på grund af opkøb, sammenblanding med den private formue og så er selskabsstrukturen svær at gennemskue.

Fritz Schur udtalte fornylig i bogen "Kammerherrens nye klæder", at han "betaler rigeligt i skat". Men han ville ikke sætte tal på, hvor meget af hans bugnende pengetank, der går videre til velfærdssamfundet.

Kilde: EPN.dk

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip