Her er Froomes skræmmende Tour-hold

Onsdag satte Team Saxo-Tinkoff navn på de ni ryttere, som har til mål at vinde Tour de France. Torsdag følger Team Sky trop - og det er et stærkt hold.

Kaptajnen er Chris Froome, som lige nu er den store favorit til at vinde Tour de France. Helt som ventet får han en af forårets bedste ryttere, Richie Porte, som luksushjælperytter.

De to ryttere bliver de fremtrædende navne på det britiske hold, som er forsvarende vindere af Tour de France. I år er Bradley Wiggins ikke med, da både svag form og en skade har tvunget ham til afbud.

Froome får Vasil Kiryienka og David Lopez som hjælperyttere i bjergene, og til holdtidskørslen er ryttere som Edvald Boasson Hagen og Geraint Thomas rigtig stærke.

Chris Froome glæder sig over holdets styrke. Specielt Richie Portes egenskaber, glæder han sig over.

- I Richie Porte har vi ganske enkelt en af de stærkeste klatrere i verden. Han er en rytter, som er i stand til at vinde en Grand Tour selv. At have ham på holdet giver os en masse forskellige muligheder.

Team Skys Tour de France-hold:

Chris Froome, Edvald Boasson-Hagen, Peter Kennaugh, Vasil Kiryienka, David Lopez, Richie Porte, Kanstantsin Siutsou, Ian Stannard og Geraint Thomas. 

 

Dagens Gossip