Her er fryserens Top 5

Frosne færdigretter er næppe det, der fylder mest i bevidstheden i danskernes hverdag. Det ligger næsten i begrebet: Det handler om at spare tid. Men når forbrugeren skal vælge i supermarkedets frysedisk, så betyder kendskabet alligevel meget.

For man skal vælge hurtigt, og så tager man oftest det, man kender, og som man har det godt med.

En rapport fra A&B Analyse, "Kampen om det hurtige aftenmåltid", viser da også, at en meget stor del af de danske forbrugere kender topmærkerne, når de bliver spurgt. Her Top-5 listen, med kendskabet til de enkelte mærkers mest kendte enkelte produkter i procent.

1. Daloon - klassiske forårsruller 96,7 %

2. Mou - kødboller 94,7 %

3. Tulip - frikadeller 88,9 %

4. Steff Houlberg - brændende kærlighed 86,5 %

5. Findus - dagens 79,2 %

- Førstepladsen glæder os, for vi har arbejdet hårdt for den i mange, mange år. Og vi glæder os lige så meget over, at vi også ligger nr. 1, når analysefirmaet lægger kendskab og kundskab sammen. For kundskab betyder, at forbrugerne også kender vores kvalitet, og det er lige så vigtigt, siger Bjarne Dahl, kommerciel direktør hos Daloon.

Hos Daloon glæder man sig samtidig over, at Daloon har flere produkter med blandt de mest kendte fra frysedisken. Ovnruller med 90,6 %, miniruller med 88,4 % og gratiner med 72,6 % lever godt i forbrugerens verden.

- Selv om kendskabet holder ved i mange år, arbejder vi jo hele tiden på at udvikle nye, spændende og ikke mindst sundere produkter. Derfor er det afgørende for os, at vi også får nye produkter ind på nethinden hos forbrugerne, siger Bjarne Dahl.

 

Dagens Gossip