Her er grundene til, du aldrig skal gå tilbage til en, som har såret dig dybt

1. Du ved godt, at vedkommende er skidt for dig, men alligevel har de en måde at fange dig og hive dig ind i deres giftige net igen, skriver Sophia Wu for Elite Daily.

2. Selvom han eller hun nogle gange er søde ved dig, så formår de altid lige at være udenfor din rækkevidde rent følelsesmæssigt. Det skaber et umætteligt behov.

3. Ligemeget hvor meget, du overbeviser dig selv om, at du skal en anden retning, så har vedkommende stadig en magisk magt over dig, og du falder pladask, hver gang du ser dem.

Læs også: Han måtte vælge imellem at redde kæresten eller eksen

4. Magien fortsætter, hvis din drømmemand eller -kvinde ringer til dig. Når du ser, det er deres navn, som skinner tilbage fra displayet, er der ingen, som kan stoppe dig.

5. Der er et eller andet ved den her person, som får dig til at søge smerten. De virker uopnåelige, og det gør det lidt mere spændende.

6. Din ellers normale rationelle tankegang ryger, og du er i dine følelsers vold.

7. Selvom du gør tossede ting for vedkommende, så viser du kun din menneskelige side. Du er tåbelig, håbefuld, sårbar og stædig - fordi du er menneskelig.

8. Du er holdt op med at lytte til dine venner, selvom du godt ved, det ender i flere sorger for dig.

Derfor må du også på et eller andet tidspunkt gøre op med dig selv, om du fortsat skal se personen, som har såret. Uanset om det er en bolleven, eller en du dater fast.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip