Her er guiden til “Jeg elsker dig”-stadier i dit parforhold

Går du og regner med en lille forårsforelskelse? Så er det måske værd at noterer sig, at ordene “Jeg elsker dig” udvikler sig fra den dag, du tager mod til dig og siger det første gang.

Men bare rolig - uanset om du siger det, når du griner, når du græder eller som det første om morgenen, så er der, ifølge Elitedaily.com, altid på en eller anden måde kærlighed forbundet med ordene.

Det er den ameriaknske journalist Laura Argintar, der har gennemgået “Jeg-elsker-dig”-stadierne og lavet den ultimative 12-punkts-liste.

Her får du et smugkig fra listen:

Hvad det i virkeligheden betyder, når du siger “Jeg elsker dig”:

Efter tre måneder:
“Jeg kan godt lide, hvor vi er på vej hen med vores forhold.”
- Måske er ordene fløjet ud af din mund, før du egentlig var klar til at sige det. Eller måske blev du grebet af stemningen. Det er måske ikke den dybeste kærlighed, som når du har kendt en person i flere år.

Efter fire måneder:
“Jeg er klar til at afprøve alternative former for sex”
- Du stoler nu lidt mere på din nye partner og tør måske afprøve nogle nye ting i soveværelset, som du ikke ville turde med en, du ikke elsker.

Læs også: 6 ting fyre gør, som kvinder hader

Efter Fem måneder:
“Du betyder rigtig meget for mig”
Hvedebrøds-dagene er nu ved at få deres afslutning i dit parforhold. “Jeg elsker dig” betyder nu, at du er en vigtig person i mit liv, og vi skal have fundet et mere permanent sted til dig i mit hjerte.

Efter otte måneder:
“Jeg hader, når vi skændes”
Nu har du formentlig lige overstået dit første helt store skænderi, og bagefter er i begge kommet i tanke om, hvor højt I elsker hinanden, og så vælter kærlighedserklæringerne frem.

Efter et år:
“Du er hele min verden”
… Og du kan slet ikke forestille dig, hvordan dit liv ville være uden din kæreste. “Jeg elsker dig” har nu en mere permanent betydning, og du er ikke længere i tvivl om, hvad du føler for din partner.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip