Her er historien bag Måns’ spektakulære sceneshow: ‘Jeg blev mobbet’

Da svenske Måns Zelmerlöw sang sig til tops i Eurovision-finalen lørdag aften, var det med en besked til dem, der mobbede ham som dreng.

28-årige Måns Zelmerlöw fældede en tåre, inden han skulle på scenen igen, lige efter han var blevet udråbt som vinder af Eurovision Song Contest 2015 med sin sang Heroes.

Læs også: Husker du dem? Sådan gik det Danmark de seneste 10 år

- Jeg græd ikke, da jeg fandt ud af det (at han havde vundet, red.), men da vi gik forbi Rusland (som blev nr. 2, red.), fældede jeg nogle tårer, siger storfavoritten på et pressemøde efter finalen ifølge Kjendis.no.

Her afslører han også, hvad det gennemførte og omdiskuterede sceneshow handler om. Og ikke mindst, hvem den hvide tændstikmand er.

- Han hedder MP, en forkortelse for Måns Petter, som er mit fulde navn. Han skal symbolisere mig, da jeg var lille, fortæller Måns Zelmerlöw.

Da han var lille og gik i skole, begyndte der en ny dreng i klassen, som bestemte sig for at gøre lille Måns til sit offer.

Læs også: Favoritter igen: Derfor har Sverige succes i grand prix

- Han vendte alle vennerne mod mig. Det stod på i halvandet år, indtil der kom en anden dreng ind i klassen. Han så mig, og vi begyndte at spille tennis sammen. Han fik alle mine venner til at komme tilbage, siger Måns Zelmerlöw, der spiller den dreng i videoen, mens tændstikmanden på skærmen er lille Måns selv.

Måns Zelmerlöw siger, at han ikke bærer nag til mobberne.

- Men jeg synes alligevel, det er fristende at sige: 'Se på mig nu', siger den svenske sanger.

 

Dagens Gossip