Her er nøglen til Miley Cyrus' hjerte

Popfænomen og tidligere Disney-stjerne Miley Cyrus er ikke i tvivl om, hvad der tænder hendes ild, når det kommer til en kommende partner.

Svaret er demin. Masser af denim. Det skriver sangerinden ifølge E! Online på Twitter.

- Jeg vil have en kæreste, der vil bære denim på denim på denim med mig, skriver sangerinden på sin Twitter-profil.

Sammen med den opfordring til fremtidige bejlere følger et billede af Britney Spears og Justin Timberlake ved American Music Awards tilbage i 2001.

Her bar parret, som dengang delte dobbeltseng, begge denim fra top til tå - en fællespåklædning, som vakte ramaskrig blandt amerikanske modejournalister.

Det er ikke første gang, at den unge sangerinde har vist begejstring for parrets denim-eskapader. Hun har tidligere tweetet billeder af parret i det matchende lyseblå stof med ordene "Never forget".

Miley Cyrus, som netop har fejret sin 21 års fødselsdag, har været single siden bruddet med skuespilleren Liam Hemsworth i midten af september.

Bruddet kom i kølvandet på sangerindens kontroversielle optræden til MTV Video Music Awards, hvor hun iført et minimalt latex-kostume blandt andet kom i nærkontakt med en skumfinger og sangeren Robin Thickes skridtregion.

Miley Cyrus topper lige nu den amerikanske Billboard-hitliste med sangen Wrecking Ball.

Newspaq

 

Dagens Gossip