Her er tegnene på en skilsmisse

Alle har skændtes indimellem i deres parforhold, og der skal jævnligt findes kompromisser, som begge parter kan være tilfredse med, men nogle gange bliver skænderierne og forskellighederne så store, at det eneste, der er tilbage, er den uundgåelige skilsmisse. Og tegnene er ikke til at tage fejl af, skriver Huffington Post.

Børnene skal tages med på råd under skilsmissen, siger Renée Toft Simonsen. Læs hvorfor på femina.dk

Laver aftaler i fritiden

Hvis du føler at kærligheden til din ægtefælle er ved at forsvinde, ikke fordi du er vred eller såret, men bare fordi du ingenting føler, så er det sandsynligvis fordi forholdet er ved at dø ud. Gnisten er forsvundet, og end ikke kunstigt åndedræt hjælper. Hvis du samtidig begynder at undgå at være hjemme på samme tid som din partner, og i stedet laver aftaler med venner og kollegaer i din fritid, eller måske endda får en affære, ja så ved du vist godt, hvad den berømte klokke har slået.

Undgå at blive skilsmisseoffer. Læs hvordan på oestrogen.dk

Fantaserer om at være single

Det er almindeligt, at man indimellem fantaserer om at være single eller måske ligefrem kæreste med en anden, men hvis du gør det hele tiden, så har du allerede den ene fod ude af parcelhusdøren. Taler du også negativt om din partner, og fokuserer du alene på alle de negative ting, som han eller hun gør, så er det også et faresignal.

Du kan også få et øjeblik med total klarhed, der fortæller dig, at nu er det nok. Alt det du har kæmpet for i dit ægteskab er for sent nu. Har du været udsat for respektløshed eller manglende opbakning, så er det måske her du indser, at der ikke er mere at kæmpe for – og at døren mod et nyt liv står helt åben.

Af Cecilie Monggaard Wenstrup, NewsDesk, Aller Media

 

Dagens Gossip