Her er undertøjsmodellernes skønhedstricks

De er blandt verdens smukkeste kvinder, og nu afslører topmodellerne Alessandra Ambrosio og Adriana Lima, hvordan de trimmer kroppen til catwalken, hvor de smyger sig af sted i minimalt undertøj.

Desværre er der dog ingen mirakelkur, der duer. Det er de gode, gamle og hårde - og kedelige - råd, der gør sig gældende, fortæller supermodellerne.

- Lav noget aktivt, så du kommer til at svede hver eneste dag, siger 33-årige Lima, der er mor til to. Hun foretrækker selv yoga, spinning eller pilates, men anbefaler leg med børnene eller online træningsprogrammer for at komme i gang med at gøre kroppen sprød og smækker.

Ud over motionen kræver de veldrejede kroppe også en klassisk slankekost uden dikkedarer. Det fortalte 33-årige Ambrosio i tv-showet "Good Morning America."

- Jeg er ret vild med pomfritter, men alternativet er en avocado med salt på, fortalte modellen, der nogle gange bare må have noget sødere indenbords.

- Man skal kun smage på desserterne, men min bedste erstatning for slik er yoghurtis, som jeg putter honning, muesli og jordbær ovenpå.

De to modeller er i øjeblikket i gang med de sidste forberedelser, inden de trækker i juvelbesat milliondyrt undertøj til "Victoria's Secret Fashion Show" den 9. december.

Newspaq

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip