Her finder du dit livs kærlighed ifølge dit stjernetegn

De fleste mennesker drømmer om at møde den helt rette partner for dem. Men det er ikke altid så ligetil. Ifølge Yourtango kan stjernetegnene hjælpe dig lidt på vej.

Vædderen (21. marts - 19. april)
Vædderen er eventyrlysten, så du finder ham eller hende på et sted, hvor oplevelserne venter om hjørnet. Det kan være på afveje i skoven, midt i storbyen eller mange andre steder.

Tyren (20. april - 20. maj)
Tyren sætter pris på sikkerhed og stabilitet, så han eller hun er sandsynligvis der, hvor begge dele findes - i en smuk have eller en hyggelig krog i hjemmet.

Tvillingen (21. maj - 20. juni)
Tvillingen er energisk og impulsiv. Og så elsker han eller hun en god udfordring - så du finder sandsynligvis vedkommende på et casino eller i et fitness-center.

Krebsen (21. juni - 22. juli)
Krebsen er vild med traditioner. Find ham eller hende et sted, hvor du kan møde andre singler over smalltalk, dans og alkohol.

Løven (23. juli - 22. august)
Løven kan du rende ind i hvor som helst - men du finder sandsynligvis ham eller hende i en zoologisk have eller på et dyreinternat.

Jomfruen (23. august - 22. september)
Jomfruen sætter pris på aktiviteter, der stimulerer deres hjerne. Find ham eller hende i fuld gang med en basketballkamp, eller midt i et slag pool på et værtshus.

Vægten (23. september - 22. oktober)
Vægten lever sit liv fuldt ud - søg efter vedkommende i en luftballon eller på vej ud af et fly med en faldskærm på ryggen.

Skorpionen (23. oktober - 21. november)
Skorpionen er passioneret omkring sine fritidsinteresser. Find ham eller hende til fanklub-møder eller andre større forsamlinger.

Skytten (22. november - 21. december)
Skytten elsker hestevæddeløb - find dem ved væddeløbsbanen eller på en sportsbar.

Stenbukken (22. december - 19. januar)
Stenbukken er selvstændig og stolt af sine evner. Du finder vedkommende på et museum eller på en udstilling af klassiske biler.

Vandmanden (20. januar - 18. februar)
Vandmanden er en rebel og besøger gerne historiske steder, hvor de mindes fortidens oprørere.

Fisken (19. februar - 20. marts)
Fisken er det mest følsomme stjernetegn. Han eller hun elsker afslappede steder, hvor de kan være alene med deres tanker. Find fisken på en café eller i parkens hyggekrog.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler: