Her kørte vanvidsbilist 182 kilometer i timen

Som du kan se på billedet er der en hastighedsbegrænsning på 70 kilometer i timen, men det afholdt altså ikke manden fra at stryge ind gennem Fjenneslev med 182 kilometer i timen.

Vejen hedder Ringstedvej, og af hensyn til borgerne i den lille by, er hastigheden på landevejen gennem byen dæmpet til de 70 kilometer i timen.

- Og så er 182 kilometer i timen jo en helt vanvittig fart at køre med. Det betegner vi som vanvidsbilisme, siger lederen af færdselsafdelingen ved Sydsjællands og Lolland Falsters Politi, Erik Mader, til dagens.dk.

Den pågældende bilist kan nu se frem til at miste kørekortet i et halvt år.

- Det er selvfølgelig op til dommeren at afgøre, men normal praksis her er en ubetinget frakendelse af kørekortet i seks måneder, plus en bøde på 7.000 kroner, siger Erik Mader.

Politiet havde parkeret den automatiske fartkontrol på stedet tirsdag, og i alt 32 blev målt til at køre for hurtigt. Ingen andre var dog i nærheden af de 182 kilometer i timen.

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip