Her rejser danskerne hen for at holde nytår

Hotelprissammenligningssiden www.trivago.dk har lavet en oversigt over hvilke destinationer vi foretrækker at rejse til, når vi vælger slå det nye år ind udenfor vores hjemlige rammer.

Og danskerne er vilde med Berlin – også nytårsaften, hvor den hippe by forvandles til en stor, to kilometerlang gadefest. Omkring en million mennesker deltager i den store fejring ved Brandenburger Tor.  Alléen op til Brandenburger Gate er proppet med festtelte, events og shows, madboder, laserlys og glimmer.

Gennemsnitsprisen for en hotelovernatning i Berlin ligger på 701 kr. pr. nat for to personer i dobbeltværelse. Nytårsaften stiger gennemsnitsprisen dog til hele 1.388 kr.

Skal det nye års kommen fejres i lunere og mere eksotiske omgivelser er det især Dubai og Thailand, som lokker os danskere. Begge destinationer er kendte for deres imponerende fyrværkerishow, og sætter en ære i at holde et brag af en nytårsfest på diverse hoteller og eventspots. Det gør det heller ikke værre at temperaturerne ligger i den høje ende med en gennemsnitlig dagstemperatur på 26 grader i Dubai og 31 grader i Bangkok.

Hotelpriserne i Dubai ligger på 1.455 kr. for et dobbeltværelse mens det i Bangkok ca. koster 500 kr. i gennemsnit i december.

Fejrer du nytår i København vil du højest sandsynligt støde på en svensker eller nordmand. Vores skandinaviske naboer viser stor interesse for den danske hovedstad nytårsaften. Blandt normænd indtager København en tredjeplads på listen over foretrukne nytårsdestinationer. Svenskerne er endnu mere vilde for at feste med os, og placerer København på en fin andenplads over deres favoritdestinationer. London er dog den ultimativt mest populære destination og indtager i førsteplads i både Norge og Sverige.

Gennemsnitsprisen for en hotelovernatning i København ligger på 1.059 kr. pr. nat for to personer i dobbeltværelse i december måned. I Stockholm og Oslo er priserne hhv. 1.096 kr. og 1.109 kr.

Her kan du se den fulde liste over, hvor vi rejser hen i dag.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip