Her skal du tage hen på Valentinsdag

Hotelsøgemaskinen trivago.dk præsenterer her de 6 hoteller som på hver sin måde er egnet for Valentinsdag.

Hotellerne er perfekte uanset om man er til overdådig romantik med rosenblade og champagne, eller om man befinder sig i den modsatte grøft, og bare ikke kan klare den sukkersøde atmosfære.

For de nyforelskede

Vi stater med tre hoteller for de forelskede, så kig med her hvis du endnu ikke fundet ud af, hvor du skal invitere kæresten hen på ”de elskendes helligdag”:

1. Hotel Edouard 7 (Paris, Frankrig)

Man kan nærmest ikke nævne Valentins dag og romantik uden også at nævne Frankrigs hovedstad, Paris. Det storslåede Hotel Edouard med udsigt over den berømte opera i Paris, byder på utallige muligheder for forførelse og romantik.

Mens hotellet sørger for en romantisk fem-retters middag, kan gæsterne fokusere på at opleve byernes by. I hotellets reception finder man en bog, som kan være til inspiration for gæsterne på Valentinsdag, nemlig ”Where to kiss in Paris”.

Afslut dagen med en omgang par massage eller indtag hotellets smukke værelser.

2. Luna Hotel Baglioni (Venedig, Italien)

Blot et stenkast fra Markuspladsen i hjertet af Venedig, finder man det romantiske Luna Hotel Baglioni. Dette gamle palads udgør i dag et luksuriøst hotel, med 93 værelser og suiter, indrettet med antikke møbler.

Hotellets egen restaurant Canova, byder på en speciel St. Valentine’s Day menu som nok skal imponere din partner.

Overdådige middage, champagne, jordbær med chokoladeovertræk og private gondolture skaber en speciel atmosfære, som vil gøre din Valentingsdag uforglemmelig.

3. Romantik Hotel das Smolka (Hamborg, Tyskland)

Romantik Hotel das Smolka er beliggende tæt på Alster-søen, i Hamborgs elegante bydel Harvestehude. Dette 4-stjernet hotel indlogerer gæsterne på fine værelse med mange muntre og romantiske detaljer.

Lysekroner og sengetæpper broderet i beige og bronze pryder billedet af de individuelt designede værelser, mens den hyggelige pejsestue danner rammen om en speciel romantisk atmosfære.

Her kan de forelskede par nyde et glas vin foran den knitrende ild.

For singlerne

Mens mange par jagter det perfekte sted at nyde kærlighedens dag i hinandens selskab, søger singlerne bare et sted at slappe af, og ikke tænke for meget på behovet for en partner.

Her følger tre af de bedste single-hoteller i verden:

1. Aviva Single Resort & Spa (Sankt Stefan am Walde, Østrig)

Aviva Single Resort & Spa er kendt som det første hotel for singler i Europa. Hotellet byder på lidt af en Anti-Valentinsdag-pakke, som erstatter stearinlys og samvær med fest og action.

Både indendørs og udendørs aktiviteter sikrer, at det ikke bliver trist og kedeligt, uanset om du rejser alene eller med en venner.

Kombineret med hotellets 2000 kvadratmeter store wellness-afdeling, skal motorsport, skisport, vandreture, fitness, fest og dans nok få dig til at glemme alt om Valentins Dag.

2. Vigilius Mountain Resort (Lana, Italien)

Et luksus-resort i hjertet af de italienske alper, kun tilgængelig med kabelbane, er et ganske ideelt sted, hvis man ønsker at tilbringe valentinsdag væk fra alt og alle.

Vigilius Mountain Resort er bygget i miljøvenlige naturmaterialer, og er indrettet i et moderne og minimalistisk design.

Med en beliggenhed i 1500 meters højde, byder hotellet på en fantastisk udsigt udover Dolomitterne. Her bruges naturen som træningscenter, og med hotellets gratis move & explore-programmer, er der rig mulighed for at genfinde sig selv i en ny energi.

3. Hard Rock & Casino (Las Vegas, USA)

Valentinsdag i Las Vegas lyder ganske utraditionelt, men Syndens By hjælper på bedste vis gæsterne med at glemme alt om manglen på en partner.

Bo på et rock-inspireret værelse, invester i en tatovering, forfølg heldet ved rouletten, nyd de specielle menuer designer for drenge- og pigeaftenener eller slip dig løs til den lyse morgen på hotellets egen natklub, som blandt andet er en fast scene for alverdens populære DJ’s.

Dagen derpå kan du slappe af i spa-afdelingen, eller spille et spil Blackjack i det store strand- og poolområde.

 

Dagens Gossip