Her skal X Factor-finalen holdes

Den lysende blå kvadrat, som er varetegnet for DR Byen i København, dannede fra starten rammen om X Factors store finaleshow.

Men i år får finalisterne en anden firkantet ramme om deres sidste og afgørende liveoptræden. Det sker, når X Factor finalen den 27. marts sendes direkte fra Boxen i Herning.

- Boxen er en drømmelocation for os. Det er en arena i absolut topklasse, når det kommer til at afholde et stort og unikt show som X Factor-finalen, siger underholdningschef i DR Jan Lagermand Lundme.

De to første finaleshows blev afholdt i DR Byen, mens 3. og 4. sæson fandt sin vinder i Parken i København. I 5. og 6. sæson dannede Boxen ramme om finaleshowet, som sidste år igen udspillede sig i DR Byen i København.

Når den populære sangkonkurrence i år vender tilbage til Jylland, handler det ikke mindst om at tilgodese de X Factor-fans, der ikke har hovedstaden som baghave.

- Der er rigtig mange X Factor-fans rundt i landet, der gerne vil opleve X Factor-finalen, og vi ved, at Boxen igen kan skabe den perfekte ramme for en flot og uforglemmelig finale, siger Jan Lagermand Lundme.

Finalen løber af stablen 27. marts. Billetterne til showet sættes til salg 20. februar.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip