Her skyder 9-årig pige ved uheld sin instruktør med en maskinpistol

"Alright, full auto."

Det blev den 39-årige våbeninstruktør Charles Vaccas sidste ord.

Han døde mandag på skydebanen i Dolan Springs i det nordlige Arizona, efter han var blevet skudt af en 9-årige pige med en Uzi. Det skriver Sky News.

Pigen var sammen med sine forældre taget op til skydebanen 'Last Stop' i White Hills, hvor hun skulle lære at skyde med den fuldautomatisk maskinpistol

Den 39-årige stod ved siden af den 9-årige pige, imens hun stod med våbnet rettet mod skydeskiven.

Læs også: Skoleelev blev anholdt, fordi han skrev, han havde dræbt en dinosaur

Først lærte pigen at affyre et enkelt skud mod skiven. Herefter satte instruktøren maskinpistolen over på semi-automatisk, og pigen sendte en byge af kugler afsted mod skiven.

Og så gik det galt.

Da våbeninstruktøren indstillede våbnet til fuldautomatisk, hvor man på få sekunder kan tømme magasinet, hjalp han pigen med at tage sigte.

Hun trykkede på aftrækkeren, men da den 9-årige pige ikke havde stærke nok arme til at modstå det rekyl, pistolen udsendte, røg hendes arm over hovedet på hende, hvor hun ved et uheld ramte den 39-årige våbeninstruktør i hovedet.

Selvom han hurtigt blev hentet med helikopter og indlagt på University Medical Centre i Las Vegas, stod han ikke til at redde.

Læs også: 15-årig skyder sig selv i hovedet under selfie-forsøg

På de fleste skydebaner i USA er der aldersbegrænsning, så helt unge personer ikke kan komme ind og affyre de dødelige våben.

- Du kan ikke give en 9-årig en Uzi og forvente, at hun kan håndtere og kontrollere den, siger våbenekspert Ronald Scott til siden, og han uddyber, at våbeninstruktørerne oftest skal have hænderne på de farlige våben, når mindre børn skal affyre dem.

Politiet har frigivet videoen, som viser forløbet lige op til uheldet.

Se videoen hér:

 

Dagens Gossip