HHX Innovationslinie 3. bedste i Danmark til Innovation

IBC Koldings HHX Innovationslinie imponerede torsdag ved at snuppe en fornem 3. plads ved årets Nationale Salgsmesse i Young Enterprise, som i år blev afholdt for Danmarks innovationsklasser på Odense Universitet.

Den flotte placering i gymnasiekategorien Bismart gik til elevvirksomheden C-Drop, som har udviklet en vandhane med indbygget sæbedispenser. Vandhanen er udviklet til hospitaler og andre offentlige institutioner til at forhindre smitterisiko.

Gruppen består af 4 energiske HHX Innovationselever, der har arbejdet et helt år på at udvikle idéen, blandt andet gennem en 100 siders forretningsplan, en grundig markedsanalyse og en præsentation af deres idé for Koldings nye byråd på IBC Koldings Innovationsfabrik.

Blandt de andre innovative idéer var blandt andet en ny type ski lås, farveskiftende børnesko og en app der eksempelvis indeholder ind skannet kørekort og sygesikringsbevis, der skulle gøre bylivet mere sikkert for unge mennesker, og diskotekerne.

Alle idéer der er udviklet på innovationslinen igennem det sidste års tid, med fokus på faglighed og virkeliggørelse af de mange gode og innovative idéer.

 

Dagens Gossip