Hiddink henter tidligere Brøndby-træner

Onsdag meddelte Manchester United, at den nye manager David Moyes har besluttet at tage sin egen stab med sig fra Everton. Det betød, at René Meulensteen pludselig blev i overskud i Manchester United. Den udvikling har Anzhi Makhachkalas holalndske træner Guus Hiddink været hurtigt til at udnytte, og allerede i dag kan Meulensteen således fortælle, at han er ansat i den russiske klub.

- Jeg ser frem til det (at arbejde i Anzhi, red), og jeg er glad for, at tingene er gået i orden med Manchester United. Mine forpligtelser i klubben var vokset gennem årene, og David Moyes ville have en træner, der stadig var meget på banen, siger Meulensteen ifølge ad.nl.

Meulensteen får en række fine ord med på vejen fra Manchester Uniteds bestyrelse.

- Jeg vil gerne takke René for hans indsats i klubben. Han har været first team coach i fem år, og i den tid har han ydet fantastisk assistance til Sir Alex Ferguson og Mick Phelan (daværende assistent, red.) ved at holde truppen på toppen ikke bare her i landet, men i hele Europa, siger bestyrelsens næstformand Ed Woodward til Manchester Uniteds hjemmeside.

René Meulensteen kom fra Manchester United, inden han tog til Brøndby i 2006. Han vendte herefter tilbage til United, da han blev fyret et halvt år senere.

 

Dagens Gossip