Hillary Clintons liv bliver til TV-serie

Den amerikanske TV-station NBC har nemlig annonceret produktionen af en TV-serie om Hillary Clinton, der får fokus på de turbulente år under hendes mand, Bill Clintons, tid i præsidentembedet til i dag, hvor Hillary Clinton er en markant skikkelse i verdenspolitikken.

Lørdag afslørede kanalchefen for NBC, Bob Greenblatt, at stationen har bestilt en miniserie om USAs tidligere førstedame Hillary Clinton, der i dag er 65 år. Serien har får titlen »Hillary«, og det bliver den oscarnominerede, 48-årige skuespiller Diane Lane, der skal spille hovedrollen, skriver branchebladet Variety. Diane Lane har senest spillet Supermands adoptivmor i »Man of Steel«.

Tidligere har filmselskabet Arlock annonceret en spillefilm om Hillary Clinton, der har fokus på hendes collegeår i 70erne, og hendes giftermål med Bill Clinton.

TV-serien og filmen om Hillary Clinton føjer sig til en række film om virkelige personer, der er på vej til skærme og biografer, heriblandt »The Fifth Estate« der handler om WikiLeaks-stifteren Julian Assange, »Jobs,« der handler om Apples grundlægger, Steve Jobs, »Mandela: Long Walk to Freedom« samt »Rush«, der handler om racerkørerne Nikki Lauda og James Hunt. Endelig er hele tre film om cykelrytteren Lance Armstrong på beddingen.

I Danmark er der senere i år premiere på Lee Daniels film »The Butler«, der handler om den virkelige butler i Det Hvide Hus, Cecil Gaines, der var i tjeneste under otte forskellige amerikanske præsidenter. I filmen optræder blandt andre Jane Fonda som Nancy Reagan. 

TV-serien om Hillary Clinton har endnu ikke fået en premieredato, men ventes færdig i 2015.

 

Dagens Gossip